Home Car AccidentsIs a person with UK learners licence allowed to drive in South Africa, if accompanied by a qualified driver holding a full UK licence?

Is a person with UK learners licence allowed to drive in South Africa, if accompanied by a qualified driver holding a full UK licence?

by [email protected]

Question:

Is a person with UK learners licence allowed to drive in South Africa, if accompanied by a qualified driver holding a full UK licence.

Answer:

Yes section 23 of the NRTA does allow it as long as the driver is not transporting persons for reward. It must be in one of the official languages, contain the signature and photo of the holder and still be valid in the country of issue.

Related Articles